Mustafa Elitaşlar kolay yetişmiyor ; E.Uzel - Fotomaç Kayseri

Mustafa Elitaşlar kolay yetişmiyor; E.Uzel - Fotomaç Kayseri - Uzel Ajans A.Ş.

AK Parti kurulduğu süreçten bu yana parti içindeki en önemli siyasi dinamiktir ve bu siyasi dinamik Kayserili.

Siyaset hayatına girdiğinden beri entelektüel ve siyasi birikimi, ülke ve dünya meselelerine hakim olması, siyasette bir dünya aktörü olduğunu göstermiştir.

Genç yaşında ülkenin en önemli sorunlarının çözümü noktasında karar verilirken çok ciddi katkıları olmuştur.

Onun içindir ki, AK Parti kurulduğu günden bu yana, AK Parti Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vazgeçilmesi olmuştur.

Çünkü Mustafa Elitaş’lar bu ülkede ve siyasette kolay kolay yetişmiyorlar. Mustafa Elitaş Kayserilidir. Kayserimizden de böyle bir siyasetçi çıkması da  ayrıca gururlandırıcı  bir olay.

Ülkemize, kentimize kazandırdıkları da ortadadır. Ekonomi Bakanlığını Kayserili bir iş adamı olarak layıki ile yapmıştır. Ülkemizi ekonomi alanında, daha sonra olsun, Gurup Başkan Vekili görevlerini layıkıyla yapmış, siyasi arenada da  en güzel şekilde temsil  etmiştir.

Geçenlerde bizi ziyaret eden eski siyasetçilerden bir abimiz, Mustafa Elitaş sohbet konusu olduğunda, ”Kimler geldi kimler geçti bu partiden ama Mustafa Elitaş hala yerini koruyor. Bundan dolayı da tebrik etmek lazım” dedi. Sonrasında Elitaş’ın özelliklerini de sayınca, birde kendi memleketimin insanı olunca gurur duydum.

Böyle siyasetçiler az yetişir. Bizim ki tabi yeniden aday olunca ikinci sıradan diğer adayları da sürükleyecektir. Kendi partisine, kendi ülkesine daha çok hizmet edecektir..

Yolun açık olsun Sayın Vekilim..