Son söz sezon sonunda! ; M.Uzel - Fotomaç Kayseri

Son söz sezon sonunda!; M.Uzel - Fotomaç Kayseri - Uzel Ajans A.Ş.

Erol Bedir, Kayserispor Kulüp Başkanı, Şehirde ona sihirbaz diyorlar. Zira Kayserispor’a herkesin düştü dediği bir anda ve kimse talip olmazken, teklif edilen görevi emir telakki etti ve şehir adına bu yükün altına girdi.

Sonrası malum küllerinden doğdu adeta Kayserispor. Takım ile şehir arasında buz dağları var, taraftar takımdan soğumuş, bırakın oyuncuların birikmiş alacaklarını, kulübün günlük iaşe vs. gibi giderlerini karşılayacak maddi güç kalmamış, moraller de kasa da sıfırı çekmiş.
İşte tam bu esnada Erol Bedir ve yönetimi sahneye çıkıyor, deyim yerindeyse eş zamanlı ve dakikalık kararlarla transferler gerçekleştirilmiş. Sonuçta, devre arasında ençok transfer yapan kulüp olarak kendinden bahsettiren sarı kırmızılı ekip daha sonra sahalarda fırtına gibi esmeye başlamış. Üç büyüklerin korkulu rüyası ve “ aman bu takım ters dikkatli olmak lazım” inancı neredeyse tüm takımlarda hakim olmuş. Sonuç ortada bu takım önce ligden düşmekten kurtarıldı ardından da bu sene zirvedeki hatırı sayılır takımlardan oldu ve şimdi hedef Avrupa kupalarında oynamak.
Amaaaa
Şimdi fırtınalardan çıkmış, kurtlar sofrasında boğuşmuş ve gemiyi limana sağ salim getirmiş, taraftarı takımıyla barıştırıp, maçları onbinlere oynamaya başlamış .
Amaaaa
Gelgelelim, şehirdeki bir avuç felaket tellalini inandıramıyor. Daha doğrusu bu bir avuç, rastgele konuşan ve kamuoyuna olur olmaz, yalan yanlış her türlü bilgiyi yayarak dezenformasyon yaratan, içimizdeki İrlandalıları ikna edemiyor Erol Bedir.
Edebilir mi?
Zor bence...
Zira şu anda takımın durumu çok iyi ve Avrupa kupalarında oynamayı hedefine koymuş, beşinci olarak bitirmeyi gözüne kestirmiş , dolu dizgin gidiyor. Öyle ki, kalan maçlarına bakınca Avrupa’da oynamaya hak kazanacak sıra için yarıştığı rakiplerine göre daha avantajlı. Takımdaki diriliş ve şahlanışa, oyunculardaki isteğe bakınca yine rakiplerine göre en azından bir adım önde. Ama  bu İRLANDALILARI bir türlü, Kayserispor’un Avrupa kupalarında oynayacağına inandıramıyor.
Ama kararlı, diyor ki özetle Başkan Bedir, “ biz çıkıp kalan maçlarımızı oynayıp tüm gücümüzü ortaya koyacak ve inşallah Avrupa kupalarına gitme vizesini alacağız, ligi iyi bir sırada tamamlayacağız. Yönetim olarak şu anda işimize bakıyoruz, hedefimize doğru azimle ilerliyoruz, biz yönetim olarak sözümüzü sezon bittikten sonra söyleyeceğiz.”
Ve ekliyor Başkan Bedir, “bu takımın başarılarını ONLARA da alkışlatacağız”...
İnşallah..!