Kayserispor’a sahip çıkmak hepimizin görevidir ; M.Uzel - Fotomaç Kayseri

Kayserispor’a sahip çıkmak hepimizin görevidir; M.Uzel - Fotomaç Kayseri - Uzel Ajans A.Ş.

Kayserispor Kulüp Başkanı Dr Erol Bedir, geçenlerde ziyaret ettiğimde “Şehrimizin gururu olan Kayserispor’a destek vermek hepimizin görevidir. Hepimizin ortak paydasıdır” dedi. Bu konuda Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar ile Kayserispor hakkında ne düşündüğünü sorduğumda “maddi ve manevi destek vermek boynumuzun borcudur” karşılığını verdi. Kayserispor’a herkesin sahip çıkması çok güzel.

Kayserispor Kulüp Başkanı Dr. Erol Bedir, “Görevde bulunduğumuz süre içinde hem düşünceleri ve fikirlerinden istifade ettiğimiz hem de kulübün desteklenmesi aşamasında her zaman yanımızda yer alan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki’ye, Belediye Başkanlarımıza, Valimize yönetim kurulu adına teşekkürlerimi sunuyorum.

Kayserispor hepimizin ortak paydasıdır, kentimizde maddi manevi katkı sağlayan kulübümüze herkesin sahip çıkması gerekmektedir. Kayseri’nin en büyük marka değeri olan kulübümüze hep birlikte, el ele vererek hak ettiği yere taşıyacağız. Yönetim kurulu olarak elimizden geleni gösteriyoruz” dedi. Kayserispor, aldığı sonuçlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Kıymetini bilelim

Evet bence Kayseri’nin en iyi tanıtılmasında Kayserisporun kıymetini bilelim. Çünkü her maçından sonra başarısı görsel medyada olsun yazılı basında olsun Kayserispordan bahsedilmesi Kayseri için en büyük reklamdır. Takımımızın Süper ligde ilk beşler arasında yer alması kentimize ciddi katkıları vardır, bu aşamada ellerinden gelen gayreti gösteren Kulüp Başkanına ve Yönetim Kuruluna teşekkür eden Kocasinan Belediye Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ”Bu iş gönül işidir. Bunun temelinde ise Kayseri sevdası vardır. Bizlerde Büyükşehir Belediye Başkanımız, Melikgazi Belediye Başkanlarımızda takımızı destekliyoruz, aynı desteği vermeyi sürdüreceğiz.

Çünkü futbol, kentlerin gelişim seviyesini yükselten önemli unsurların başında gelmektedir. Kayserispor ise hepimizin takımıdır, yanında ve destekçi olmak öncelikli görevimizdir. Sadece Kayseri değil Dünya ve Türkiye’nin farklı kentlerinde yaşayan Kayserililerin ortak sevdası, heyecanı ve mutluluğudur” ifadesini kullandı.

Kayserispor Türkiye seyirci ortalamasında 2.sırada bulunması bu kent için ne kadar önemli olduğunu ortaya koymaktadır. Dört büyüklerden sonra taraftar sayısı bakımından üst sırada olmak gurur verici bir durumdur. Sarı-kırmızılılar, ligde de dolu dizgin ilerliyor

“Bizim Futbolcularımız yüreği ile oynuyor. Süper Ligi’nin 16. Haftasında deplasmanda Teleset Akhisar Belediyespor’u 2-0 mağlup eden Kayserisporda büyük sevinç yaşanıyor. Kayserispor, aldığı sonuçlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak kupada Eyüpspor’u eleyerek son 16 takım arasına adını yazdıran sarı kırmızılılar, ligde de dolu dizgin ilerliyor.

Başkan umutlu

Dr.Erol Bedir, “Bizim futbolcularımız Yüreği ile oynuyor, bizim imkanlarımız, antrenör, tesis anlamında bakıldığında bizden çok farklı kulüpler vardır. Ben futbolcularımın her zaman yanındayım. Oyuncularıma her zaman şunu söylerim yüreğinizle rakibinizi yeneceksiniz, Türkiye de bu takımın neler yapabileceğini göstereceksiniz derim. Sağ olsunlar oynayan oynamayan bütün arkadaşlarımız bu gayret içerisinde olup. Galip geliyoruz. Sevinçliyiz ” dedi.

Profesyonel takıma oyuncu kazandırmak için çalıştıklarını ifade eden Bedir, “Bu bir ekip oyunu. Oynayan, oynamayan, kenardaki malzemecisi, masörü, personeli herkesin bu işe katkısı var. Bu katkıdan dolayı da mutluluk duyuyoruz.

Yönetim olarak verdikleri sözleri yerine getirip takımı motive etmeye çalıştıklarını, yaptığımız transferlere, hocamızın uyumuna baştan beri inanmıştık. Bu inancımıza taraftarımızın da inancı eklendi ve gerçekten kendi sahamızda olsun dışarıda olsun bizi yalnız bırakmayan büyük bir taraftar kitlemiz oluştu. Başkan olarak bir antrenmanı bile kaçırmıyorum. Böyle olunca bir aile havası içerisinde maçlar oynanıyor. Sonuçlar alındıkça önümüzdeki maçlara daha bir umutla bakıyoruz.

Ben başta kulüp başkanımıza, teknik heyetimize, futbolcu kardeşlerime ve fedakar taraftarlarımıza 2. devre maçlarında başarılar diliyorum.