Kayseri’nin valisi olmak... ; M.Uzel - Takvim Anadolu

Kayseri’nin valisi olmak...; M.Uzel - Takvim Anadolu - Uzel Ajans A.Ş.

CUMHURBAŞKANI Erdoğan, valilere yapığı konuşmada, “Sizlerden istediğim karşılaştığınız zorluklardan yılmadan, kendinize güveninizi kaybetmeden, inisiyatif kullanmaktan asla çekinmeden vazifenizi yürütmenizdir” demişti..

Ayrıca Valilere yaptığı uyarılarda, Hakla iç içe olmak konusunda sık sık hatırlatma yapıyor Cumhurbaşkanı...

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Cumhurbaşkanımız’ın tanımladığı halka iç içe, “Örnek Vali” tanımlanmasına çok uyduğunu düşünüyorum...

Köylüsünden merkezdeki vatandaşa, küçüğünden büyüğüne Kayseri  Valisi’ni duyan, sözlerini okuyan, kendisiyle bir defa bile olsa iletişime geçen herkes, Halka ne kadar yakın olduğundan övgüyle bahsediyor...
Kayseri’ye sıkıntılı günlerde geldi...
Ama Kayseri ve Kayseriliyi daha iyi tanıdıkça, çok daha önemli işlere imza atacağına inanıyorum...
Artık Vali Süleyman Kamçı Kayserililer’in gönlünde yer sahibi oldu...

Kayserispor konusunda yaptığı çıkışlar, hiç unutmam Kayserispor yönetici ve sporcularıyla sezon başında katıldığı kahvaltıda ‘Kayserispor’u ilk beşlerin içinde görmek istiyorum’ demesi, sporculara moral vermesi Kayserililer kolay kolay unutmaz bunları. Ayrıca geçtiğimiz günlerde bir ödül töreninde karşılaştığım Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Sayın Kamçı’nın spora verdiği değeri ve halkın içinde olmasını Malatya Valisi iken gördüm” demesi böyle bir valimizin olması bizim için gurur verici..

Ayrıca ayda 2 defa “Halk günleri” yaparak vatandaşın sorunlarını bire bir dinlemesi çok güzel bir olaydır. Bazı vatandaşlarla yaptığım görüşmede; “Eskiden sorunlarımızı muhtarlarımıza anlatırdık onlarda Vali muavinleriyle görüşürlerdi.. Şimdi Valimizle herşeyi görüşüyoruz”, “Allah başımızdan valimizi eksik etmesin” demeleri çok güzel..
Bu yapılan çalışmalar çok güzel ve önemli..
Ve bu çalışmalar devam ettikçe, bir çok sorun hızla çözülecektir.
Bu şehirdeki bir çok sorunda, Vali Süleyman Kamçı’nın yürüttüğü çözümleri,
Görmeye başlayacağımızı düşünüyorum...
Yani Kayseri’yi de
Kayserililer’i de daha güzel günler bekliyor..